logo

Over HotSuite

HotSuite is een ‘All-in-One’ Hotel Management Systeem en biedt een groot aantal ingebouwde functionaliteiten zoals een uitgebreide boekingsmodule, een eigen Channel Manager, housekeeping & maintenance, frontdesk functies, event planning, POS integratie en vele andere functies. Alle functies om uw Hotel gemakkelijk en efficiënt te laten draaien.

HotSuite is een multi-property systeem dat wil zeggen dat meerdere (hotel)locaties vanuit 1 systeem kunnen worden beheerd.

HotSuite is een volledig web-gebaseerd en wordt gehost in een veilige Nederlandse Cloud omgeving en draait op verschillende apparaten.

Hoe moeilijk kan het zijn, gast data, reserveringsgegevens en klaar. HotSuite maakt het waar. Op alle fronten is HotSuite eenvoudig, snel en efficiënt in het gebruik.

logo

About HotSuite

HotSuite is an ‘ALL-IN-ONE’ Hotel Management System. It offers a large number of built-in functionalities. It is webbased and runs virtually on any device. By ALL-IN-ONE we mean everything you dream off for running your Hotel efficiently.
How hard can it be, guest data, booking data and done. HotSuite makes it happen, in all aspects HotSuite is easy to use.

Slide CHECK-IN
TO
THE FUTURE
ALL-IN-ONE Hotel Management System
MacBook HotSuite
Slide Wij maken jouw werk eenvoudiger ALL-IN-ONE IPhone HotSuite Slide SIMPLY BETTER
DESIGNED
Compatible met Mobile, Tablet, Desktop
Mac HotSuite

Over HotSuite PMS

Hotel management software kamers en zaalverhuur in een

HotSuite is een ‘All-in-One’ Hotel Management Systeem (PMS) en biedt een groot aantal ingebouwde functionaliteiten zoals een uitgebreide boekingsmodule, een eigen channel manager, housekeeping & maintenance, frontdesk functies, event planning, POS integratie en vele andere functies. Alle functies om uw Hotel gemakkelijk en efficiënt te laten draaien.
Onze PMS is een multi-property systeem dat wil zeggen dat meerdere (hotel)locaties vanuit 1 systeem kunnen worden beheerd.
HotSuite is volledig webbased PMS en wordt gehost in een veilige Nederlandse Cloud omgeving en draait op verschillende apparaten.
Hoe moeilijk kan het zijn, gast data, reserveringsgegevens en klaar. Onze webbased hotel software maakt het waar. Op alle fronten is het PMS eenvoudig, snel en efficiënt in het gebruik.

Check it out
Iphone and MacBook HotSuite
HotSuite, gewoon het beste!

Boekingen

Potentiële gasten zullen uw hotel direct benaderen wanneer ze via de online kanalen niet de juiste antwoorden vinden of als ze een betere deal of service willen. HotSuite stelt u in staat de juiste deal te maken en deze digitaal aan te bieden, wat men ook vraagt. Een simpele hotelboeking of een meer uitgebreide combinatie van kamerboekingen en een arrangement of event, het is een kwestie van minuten. Wil je het zien ? Check hier voor een demo

Schoonmaak & Onderhoud

Uw gasten de best mogelijke verblijfservaring geven, daar draait het bij u om. Een slechte recensie staat zo online. Met HotSuite bent u zelf in control van uw hospitality. Altijd de juiste informatie, real-time én op elk apparaat.

Offertes

Gegevens vastleggen bij de bron, HotSuite voorziet in de gedetailleerde registratie van offertes. Binnen HotSuite regelt u het gehele offerte traject tot en met de bevestiging en met een digitaal akkoord van de klant!, Resources en diensten combineren tot een mooie aanbieding. Én altijd beschikbaar in ieder onderdeel van HotSuite. Een juiste offerte betekent meteen een juiste planning en te nemen acties. Wijzigingen in aankomsttijden of aantal gasten? HotSuite controleert en stuurt bij.

Event Planner

Het is nogal een organisatie, zo’n vergadering of event: opstelling van de zaal of zalen, hoe laat is het ontvangst? welke drankjes zijn inclusief? Veel tijd gaat verloren om controle te houden. Geen probleem, HotSuite is “in control”!

Dashboard

Moeten we nog prijzen aanpassen voor volgende week? Dit kan natuurlijk alleen als je weet wat er speelt: BOB, ADR, REVPAR, etc. HotSuite heeft een overzichtelijk dashboard waarmee u strak kunt bijsturen.

Uw data in de Cloud

Het HotSuite hotel management systeem is een volledig web-gebaseerd systeem en gehost vanuit onze eigen beveiligde nederlandse Cloud omgeving met hoge performance en beveiligingsstandaarden.

Beschikbare pakketten

  • Premium
    • 6.95 /per maand per kamer
BESTE KEUZE
  • Gold
    • 13.95 /per maand per kamer/ Per zaal
  • Platinum
    • Bel ons voor een prijsopgave

Boekingen

EenvoudigUitgebreid


OffertesOnline betalingenFakturatie


Frontdesk

Check-inCheck-out


Vergaderingen

OffertesEvent Planner


ZaalverhuurDigitaal ondertekenen


Fakturatie


Onderhoud

TicketingKamerstatus


Schoonmaak

Ticketing