fbpx

logo

Over HotSuite

HotSuite is een ‘All-in-One’ Hotel Management Systeem en biedt een groot aantal ingebouwde functionaliteiten zoals een uitgebreide boekingsmodule, een eigen Channel Manager, housekeeping & maintenance, frontdesk functies, event planning, POS integratie en vele andere functies. Alle functies om uw Hotel gemakkelijk en efficiënt te laten draaien.

HotSuite is een multi-property systeem dat wil zeggen dat meerdere (hotel)locaties vanuit 1 systeem kunnen worden beheerd.

HotSuite is een volledig web-gebaseerd en wordt gehost in een veilige Nederlandse Cloud omgeving en draait op verschillende apparaten.

Hoe moeilijk kan het zijn, gast data, reserveringsgegevens en klaar. HotSuite maakt het waar. Op alle fronten is HotSuite eenvoudig, snel en efficiënt in het gebruik.

Email : info@hotware.nl
Phone : +31 (0)85 0130 202

Slide CHECK-IN
TO
THE FUTURE
ALL-IN-ONE Hotel Management System
Slide Wij maken jouw werk eenvoudiger ALL-IN-ONE Slide SIMPLY BETTER
DESIGNED
Compatible met Mobile, Tablet, Desktop

Over HotSuite

HotSuite is een ‘All-in-One’ Hotel Management Systeem en biedt een groot aantal ingebouwde functionaliteiten zoals een uitgebreide boekingsmodule, een eigen channel manager, housekeeping & maintenance, frontdesk functies, event planning, POS integratie en vele andere functies. Alle functies om uw Hotel gemakkelijk en efficiënt te laten draaien.
HotSuite is een multi-property systeem dat wil zeggen dat meerdere (hotel)locaties vanuit 1 systeem kunnen worden beheerd.
HotSuite is volledig web-gebaseerd en wordt gehost in een veilige Nederlandse Cloud omgeving en draait op verschillende apparaten.
Hoe moeilijk kan het zijn, gast data, reserveringsgegevens en klaar. HotSuite maakt het waar. Op alle fronten is HotSuite eenvoudig, snel en efficiënt in het gebruik.

Check it out
HotSuite, gewoon het beste!

Boekingen

Potentiële gasten zullen uw hotel direct benaderen wanneer ze via de online kanalen niet de juiste antwoorden vinden of als ze een betere deal of service willen. HotSuite stelt u in staat de juiste deal te maken en deze digitaal aan te bieden, wat men ook vraagt. Een simpele hotelboeking of een meer uitgebreide combinatie van kamerboekingen en een arrangement of event, het is een kwestie van minuten. Wil je het zien ? Check hier voor een demo

Schoonmaak & Onderhoud

Uw gasten de best mogelijke verblijfservaring geven, daar draait het bij u om. Een slechte recensie staat zo online. Met HotSuite bent u zelf in control van uw hospitality. Altijd de juiste informatie, real-time én op elk apparaat.

Offertes

Gegevens vastleggen bij de bron, HotSuite voorziet in de gedetailleerde registratie van offertes. Binnen HotSuite regelt u het gehele offerte traject tot en met de bevestiging en met een digitaal akkoord van de klant!, Resources en diensten combineren tot een mooie aanbieding. Én altijd beschikbaar in ieder onderdeel van HotSuite. Een juiste offerte betekent meteen een juiste planning en te nemen acties. Wijzigingen in aankomsttijden of aantal gasten? HotSuite controleert en stuurt bij.

Event Planner

Het is nogal een organisatie, zo’n vergadering of event: opstelling van de zaal of zalen, hoe laat is het ontvangst? welke drankjes zijn inclusief? Veel tijd gaat verloren om controle te houden. Geen probleem, HotSuite is “in control”!

Dashboard

Moeten we nog prijzen aanpassen voor volgende week? Dit kan natuurlijk alleen als je weet wat er speelt: BOB, ADR, REVPAR, etc. HotSuite heeft een overzichtelijk dashboard waarmee u strak kunt bijsturen.

Uw data in de Cloud

Het HotSuite hotel management systeem is een volledig web-gebaseerd systeem en gehost vanuit onze eigen beveiligde nederlandse Cloud omgeving met hoge performance en beveiligingsstandaarden.

Beschikbare pakketten

  • Premium
    • 6.95 /per maand per kamer
BESTE KEUZE
  • Gold
    • 13.95 /per maand per kamer/ Per zaal
  • Platinum
    • Bel ons voor een prijsopgave

Boekingen

EenvoudigUitgebreid


OffertesOnline betalingenFakturatie


Frontdesk

Check-inCheck-out


Vergaderingen

OffertesEvent Planner


ZaalverhuurDigitaal ondertekenen


Fakturatie


Onderhoud

TicketingKamerstatus


Schoonmaak

TicketingKamerstatus


Planning


Channel Management

Eigen kanaalBooking.com


AirBnBAgodaPrijzen

EenvoudigComplex


DynamischPoint of Sale

Web-based


App (Handheld)


Rapportages

StandaardUitgebreid*condities zijn van toepassing

HotSuite
Standaard met geweldige features

Multi Property Management

Boekingsmodule

Frontdesk

Point of Sale (kassa)

Channel manager

Online boekingsmodule

Dashboard

Reports

Housekeeping & Maintenance

Event Planner

Offertemodule

en meer...

Get the app today!
Download Applicatie uit Google Play

Neem contact op

CAPTCHA afbeelding
Hotware-Logo-v1-240x150-1

Neem contact op & laten we samenwerken!

+31 (0)85 0130 202

Zuiddijk 255A, 1501 CK Zaandam, The Netherlands,